12:37 PM
День працівників культури

8 листопада 2018 року в приміщенні районного будинку культури панувала особлива атмосфера:лунала красива музика,стіни були прикрашені різнокольоровими кульками,гірляндами,зали заповненні живими квітами,звідусіль було чутно ,дзвінкий сміх,усі співали,танцювали і один одного вітали! 
У переддень професійного свята працівники будинків культури,бібліотекарі та аматори народної творчості зібралися на 10-ту годину великому залі районного будинку культури,де відбувся святковий концерт. Урочистості відкрили ведучі Лариса Матковська та Володимир Цимбалюк,прозвучав гімн України у виконанні концертно-волонтерської бригади «Граймо»,було вшановано хвилиною мовчання,,тих працівників культури,яких з нами не буде ніколи та віднесено горщики з хризантемами до могил померлих на центральне кладовище.
  З вітаннями та подарунками виступили голова районної державної адміністрації Олександр Анатолійович Коцемір,заступник голови районної ради Віктор Володимирович Ящук,голова селищної ради Василь Олександрович Ананчук,продовжила церемонію нагородження Олена Вікторівна Слишинська. 
На своє професійне свято прийшли також і ветерани,яких привітали квітами і теплими словами вдячності,за те,що їхнє життя було присвячене нелегкій професії – працівника культури. Керівники опорних сільських аматорських колективів також долучилися до привітань та почергово виголосили свої святкові промови для усіх колег. Вчителі дитячої школи мистецтв привітали працівників культури музичним номером,сповненим тепла та ніжності у виконанні Ігоря Кукурудзи. Директор центральної бібліотечної системи Нетреба Людмила Моїсеївна привітала усіх колег зі святом та презентувала започаткування книги –альбому з враженнями від заходів,що відбуватимуться у закладах культури району. Подарунком від імені клубних працівників району був виступ концерно-волонтерської бригади «Граймо» із своїми запальними піснями.Офіційну частину заходу було завершено теплими словами привітань від ведучих та звучанням гімну.

 

Переглядів: 240 | Додав: vinkivcyrbk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close