11:10 AM
"Пан чи Пані?"

14 лютого об 16.00 в Віньковецькому районному будинку культури було дуже атмосферно-в фойє яскрава фотозона,де кожен міг приміряти собі роль Купідона з величезними крилами. На сцені-різокольорові вогні,літають повітряні кульки,звучить легка романтична музика,а на екрані питання"Пан чи Пані?"

 

Вмикаються софіти і під мелодію із відомої усім передачі    і ведуча виголошує : «Кажуть «Пан або пропав»,і то є правда,адже коли поруч з паном пані,то у нього немає жодних шансів! Хто кмітливіший -  чоловіки чи жінки? Тисячі років людство шукає  відповідь на це філософське питання. Та сьогодні ми переконаємося в тому, що  дівчата не лише найчарівніша половина людства, а й найрозумніша", а ведучий заперечує: «І дуже наївна… Адже відмінницями в школі є завжди дівчата, а керівні посади  та депутатські крісла зазвичай  займають  ЧОЛОВІКИ!».

Команда хлопців надзвичайно потужна, адже організатори зібрали кращих хлопців з усього Віньковецького району! Литвиненко Максим із села Пилипи-Олександріївські,віртуозний музикант та спортсмен ,учень 10-класу . 

Матус Дмитро,учень 8 класу Майдан-Олександріївської ЗОШ,активний,спортивний та ще й сміливець,адже на шоу він був наймолодшим учасником.

Анатолій Клаптюк, починаючий блогер,має свій Телеграм-канал,душа компанії,хороший друг та учень 11 класу Віньковецького ліцею.

Юрій Гензерський, ведучий заходів, актор Народного аматорського театру, учень 11 класу та Президент Віньковецького ліцею. І капітан їхньої команди - харизматичний та талановитий ведучий шоу, учень 11 класу Віньковецького ліцею - Пахольчак Богдан.

Але і команда дівчат з Віньковецького ліцею  була досить сильною: Валерія Жук,постійна ведуча районних заходів,розумниця та красуня,книголюб та Insta-блогер, учениця 10 класу.

Любовецька Ліана, активістка, молодий науковець, відмінниця в школі, танцівниця та просто «запальничка»,учениця 10 класу.

Слободян Дарія,скромниця,розумниця і красуня,вміла майстриня,любить вишивати,смачно готує,учениця 10 класу.

Стойко Ангеліна, симпатична, ерудована, впевнена в собі, майбутня модель, учениця 10 класу. Представляла команду дівчат їх капітан та ведуча,методист РБК Гарбуз Богдана.

Далі – 6 раундів запеклої боротьби («Вгадай слово по губах», «Збери літери», «Хто я?», «Вгадай мелодію», «Хто є хто?», «Чоловік чи жінка?») і ФІНАЛ, який неможливо було забути: дівчата в спортивках і на дивані з бокалом коли та пультом в руках, а хлопці на підборах і в трендових рожевих сукнях на дефіле!  

Все як у шоу- дивоглядки, бонусні запитання, суворий головний суддя- і ПЕРЕМОГА  ДІВЧАТ!

Адміністрація РБК щиро вдячна усім, хто долучився до організації заходу,а саме Хомишеній Евеліні Янівні за неймовірної краси концертні номери, Побережній Любові Миколаївні за організацію учнівського активу на заході та  всебічну підтримку, дирекції Віньковецького ліцею, Пилипо-Олександівської ЗОШ та Майдан-Олександрівської ЗОШ за яскравих та активних учасників шоу,Віньковецький ДШМ та танцювальному ансамблю «Чарівний каблучок» за танець,що став окрасою вечора, бібліотекарям Ларисі Матковській за гідне виконання своїх обов`язків на посту Верховного судді (разом з Премяковою Ларисою Анатоліївною та Піменовим Віталієм Вікторовичем) та Марині Жук за те, що допомогла у реалізації ідеї з трансляцією окремих елементів шоу на екран. Учасникам,глядачам та усім,кому не байдуже "Пан чи Пані?"

Ми зробили це шоу РАЗОМ!  І це лише початок!

 

 


 

Переглядів: 296 | Додав: vinkivcyrbk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close