10:24 AM
Підсумкова нарада працівників культури і мистецтва району та обрання голови профкому клубних працівників

      6 лютого  у великому залі районного будинку культури була вже традиційна підсумкова нарада працівників культури і мистецтва району. Метою заходу був аналіз підсумків та творчих перемог,які здобули працівники культури за увесь 2019 рік та окреслити основні завдання та напрямки діяльності на наступний 2020 рік.

 

 

    Нарада почалась із приємностей,в минулому році свої ювілеї відсвяткували Дудар Неля Анатоліївна(провідний методист РБК),Любовецька Наталія Павлівна(бухгалтер відділу культури) та Розанов Сергій Миколайович (методист по музичному жанру РБК). Заступник голови РДА,Коваль Людмила Дмитрівна привітала ювілярів теплими словами та подарунками від Віньковецької РДА,а начальник відділу культури Слишинська Олена Вікторівна вручила пам`ятні презенти від профкому працівників культури.

    Також Людмила Дмитрівна побажала усім працівникам культури та мистецтва району творчої наснаги та мотивації до нових звершень на культурному фронті у 2020 році.

      На порядок денний народи було винесено ряд важливих питань.Зокрема,Олена Вікторівна Слишинська виступила з підсумками по темі : "Стан та перспективи розвитку культурно-мистецької галузі у Віньковецькому районі",а ткож розповіла про "Пам’ятки архітектури національного значення Віньковеччини".Підкресливши важливість збереження пам`яток культури та шляхи підтримки розвитку цієї галузі.                                                       

   Наступним питанням було "Підсумки роботи районної дитячої школи мистецтв  за 2019 рік",яке висвітлив у своїй доповіді директор Дитячої школи мистецтв Бідюк Ігор Миколайович. "Роботу бібліотек Віньковеччини у 2019 році" підсумовувала Кушнір Світлана Василівна, директор центральної районної бібліотеки. "Аналіз роботи районного будинку культури за 2019 рік" здійснила Премякова Лариса Анатоліївна, директор районного будинку культури. "Розвиток народної творчості та любительських об’єднань в районі за 2019 рік" охарактеризувала Пустова Галина Петрівна, художній керівник районного будинку культури."Елемент успіху в роботі сільської бібліотеки" -тема змістовної та надихаючої доповіді   Боцян І.М., бібліотекаряІ категорії с. Калюсик. Розкрив секрети "Співпраці будинку культури з Дашковецькою сільською радою" Бондар Д.М., директор Дашковецького сільського  будинку культури.

  Загалом,нарада була змістовною,корисною та мотиваційною. Приємним сюрпризом став показ відеоролика "Віньковеччина колядує" змонтований водієм РБК Буденком В.В.,в якому були зібрані ключові моменти першого у цьому році районного свята "Колядуймо разом",головними героями якого були усі найкращі працівники закладів культури району та їхні творчі колективи. Адже,як сказала Олена Вікторівна : "Усі,хто потрапляє до нас у культуру - одразу ж стають надзвичайно творчими!" Ось,і доказ! ( Ролик є на нашому каналі в Ютуб та стоніці у соцмережі ФБ)

 Після наради, на засіданні членів профспілки клубних працівників, 
під головуванням голови ради голів профспілки працівників культури району Максудової Н.В.,
було переобрано голову профкому клубних працівників району. 
Одноголосно обрано Войцехівського Петра Антоновича,
директора Майдан-Віньковецького сільського клубу. 
Бажаємо наснаги та успіхів у роботі!

 

 

 

 

Переглядів: 324 | Додав: vinkivcyrbk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close